kan nergens vinden of mn pompoen nu eetbaar is of niet.(google)
op een pagina lees ik dat ze voor de sier zijn,terwijl ik de zaadjes gekregen heb als voor consumptie.
wie weet hoe ik hier achter kan komen?
vijgebladpompoen, nog nooit van gehoord, zien de bladeren eruit als die van een vijg? Ik maak zelf regelmatig als de pompoenen er weer zijn soep er van, heerlijk! Als het kleine pompoentjes zijn, kapje eraf, uithollen en dan daar de soep in serveren. Het is vrij simpel om te maken. Ik doe het met uien, in stukken aanbakken, pompoenstukken erbij, meebakken, kerrie massala toevoegen, water toevoegen laten koken tot de pompoenstukjes zacht zijn, fijn pureren. op smaak brengen met bouillonblokje/ kruidenbouillon en scheutje ketjap, Serveren met een klontje creme fraiche. Misschien hebben anderen ook nog recepten. eetsmakelijk gr Jeltje
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?