3e poging: is dit eigenlijk...

  • kuuk

    en nog maar eens proberen :D

  • maria

    Dit is het in ieder geval wél ;

    http://waarnemingen.be/fotonew/2/2012712.jpg

  • Paula

    Lekker Kuuk!!! Zevenblad. Kun je eten als spinazie>:D<

    Paula

  • kuuk

    Ja, maar niet in dit stukje tuin graag. Is gelukkig ook te weinig om te koken trek het al jaren uit.

    Dit jaar knip ik ‘t af - dankzij tip van een bekende prikker - en ’t helpt echt! Maar nu zag het even z'n kans zo tussen de vergeet-mij-nietjes.

    Toch fijn de reacties want nu blijf ik knippen.

  • Margriet

    Zie je andere bericht…:-) Het lijkt heel erg op zevenblad maar dat doet witte engelwortel ook als het nog klein is.

  • ria

    Het lijkt inderdaad wel zevenblad, maar mijn zevenblad ('hoera', ik heb het ook!) is wat doffer. Het blad op de foto is een beetje glanzend lijkt wel.

  • maria

    Even aan een afgeknipt of gekneusd stengeltje/blad ruiken. Zevenblad ruikt dan naar selderij .Ik gebruik het om deze tijd van het jaar in de soep , ook gooi ik wel eens wat fijngeknipt zevenblad in een beker bouillon van een blokje en ik heb er genoeg van:D

  • anja

    Wauw mooi hoor

  • Hinke

    Jong zevenblad heeft wel glanzend blad, gister en vandaag weer heel wat blad geplukt, vergeet altijd dat je het ook kunt eten:)

    Hinkr

  • ria

    Ik heb er pesto van gemaakt, heerlijk!